Channing Tatum tuli katumapäälle – haluaa Jenna Dewanin takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatumin ja Channing Tatumin hakeneen avioeroa. Pariskunta oli yhdeksän vuotta naimisissa. Nyt Channing Tatum on tullut katumapäälle.

Magic Mike -tähti, 28-vuotias Channing Tatum, on lähipiirin mukaan surun murtama. Mies haluaisi takaisin parisuhteeseen Jenna Dewanin kanssa, ja hän on tehnyt naiselle selväksi, että jos hän huolii miehen takaisin, on hän valmis kokeilemaan vielä kerran. Channing Tatum saisi melkeinpä kenet haluaisi, mutta hänen sydämensä kuuluu lähipiirin mukaan viisivuotiaan Everly-tyttärensä äidille, Jenna Dewanille.

Jenna Dewanin kerrotaan olleen aina onnellinen vaimo, mutta hän nauttii myös nykyisestä ilosta, vapaudesta ja jännityksestä. Hän on aloittanut uuden luvun elämässään, InTouch uutisoi. He kertovat huhtikuussa julkaistussa Instagram-päivityksessä, että eroon ei liity draamaa, vaan heidän uskomaton matkansa kulkee eri suuntiin.

Thaaaat’s a wrap! 📸 @jeffreychassen

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on