Nicole ”Snooki” Polizzi avautui: ”Minut on adoptoitu”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicole Snooki Polizzi nousi julkisuuteen Jersey Shore -televisiosarjasta, jossa hän vietti päivänsä alkoholia juoden ja aamuun asti bilettäen. Tätä nykyä nainen on kuitenkin kahden lapsen äiti ja hurahtanut kovaan treenaamiseen ja hyvinvointiin. Nyt Polizzi päätti avautua videolla hänen adoptiostaan.

Nicole Polizzilla on italialaiset vanhemmat, mutta hän itse on kotoisin Chilestä. Nainen kertoi hänen omalla YouTube-kanavallaan faneilleen tarinan siitä miten hänet adoptoitiin. Polizzi ei ole aiemmin halunnut avautua asiasta, koska hän on aina pitänyt omaa perhettään oikeana perheenään, minkä vuoksi hän ei ole ajatellut lainkaan omaa adoptiotaan.

Nicole Polizzin vanhemmat Helen ja Andrew adoptoivat tytön Santiagosta Chilestä kun nainen oli puolivuotias. Polizzi ei halua edes kutsua vanhempiaan adoptiovanhemmiksi, koska hänelle he ovat vain äiti ja isä. Polizzi kertoo aina kansalaisuutta kysyttäessä olevansa chileläinen, mutta kasvaneensa italialaiseksi.