Paris Hilton kysyi somessa – Juha Vuorisen hervoton vastaus nettihitiksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin lukeutuva seurapiirijulkkis Paris Hilton on hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja hänellä on runsaasti myös suomalaisia seuraajia. Reilu viikko sitten Hilton esitti Twitterissä tyylilleen sopivan laveasti pyynnön kertoa hänelle jotain mitä hän ei vielä tietäisi.

– Tell me something I don’t know…., Paris Hilton Twiittasi.

Paris tuskin arvasi, että muun muassa Juoppohullun päiväkirjoista tunnetuksi tullut suomalainen kirjailija ja radiopersoona Juha Vuorinen näkisi pyynnön ja vastaisi siihen. Vastaus oli juuri sellainen kuin muun muassa Aamulypsystä tutulta Vuoriselta olisi voinut odottaa.

– Ranualla on sellainen kuin Persesilmänlampi, Juha Vuorinen kertoi Paris Hiltonille.

Vastaus on nyt noussut ymmärrettävistä syistä nettihitiksi. Vielä ei ole tiedossa oliko tämä jo aiemmin seurapiiriprinsessan tiedossa. Staran toimitus uskaltaa epäillä, että ei ollut.