Samu Haber poseerasi 90-vuotiaan Eilan kanssa: ”Kertoi olevansa vapaa, jos olen kiinnostunut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla uuden Dreamer-singlen julkaissut suomalainen jättimenestyjä Sunrise Avenue esiintyi viikonloppuna Ruisrockissa, jossa yhtyeen kanssa lavalle nousi yllättäen pitkän tauon jälkeen myös Robin. Hän ei kuitenkaan ollut ainoa, joka pääsi lähelle yhteen laulaja Samu Haberia.

Samu julkaisi nimittäin Instagramissaan valokuvan itsestään ja tämän vuoden Ruisrockin tiettävästi vanhimmasta festarikävijästä.

Yhteiskuvan yhteydessä Samu kertoi, että kyseessä on 90-vuotias Eila, jonka Ruisrock-vierailun toiveena oli tavata Samu. Haber myös paljasti, että Eila oli kertonut olevansa vapaa, jos Samu olisi kiinnostunut.

https://www.instagram.com/p/Bk-etBllcMC/?hl=fi&taken-by=hapahaber

– Kevätkiertueen jälkeen minulla oli vapaata ja lähdin Tukholmaan tapamaan biisintekijäystäviäni. Kirjoitimme Dreamerin sattumalta yhdessä illassa ja kaikki rakastuimme biisiin välittömästi, Samu Haber kommentoi aiemmin uutta Dreamer-singleään.

– Nyt kun meillä on syytä juhlaan Heartbreak Century -albumin kultastatuksen vuoksi ja festarikesä on parhaimmillaan, päätimme julkaista kappaleen nyt, jotta voimme soittaa sitä kesän keikoilla.

Edellisen kiertueensa loppuunmyydylle Hartwall Arenalle päättänyt Sunrise Avenue tekee Suomen ensimmäisen stadionkeikkansa 10. elokuuta Seinäjoella. Lämmittelijöinä konsertissa nähdään Jonne Aaron ja Leo.