Serena Williams purskahti itkuun – ei nähnyt lapsensa ensiaskeleita ottelun takia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ammattitennispelaaja Serena Williams kertoi äskettäin kärsineensä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Hänen Olympia-tyttärensä syntyi viime vuoden syyskuussa. Nyt nainen kertonut itkeneensä, koska ei nähnyt tyttärensä ensiaskeleista tennisharjoitusten takia.

Serena Williams on twiitannut, että hänen ja aviomies Alexis Ohanianin esikoistytär on ottanut viime lauantaina ensiaskeleet. Valitettavasti nainen on ollut samaan aikaan harjoittelemassa All England Clubia varten, eikä nähnyt kaikkien vanhempien odottamaa merkkipaalua. Kymmenen kuukautta vanha pienokainen otti askeleensa juuri naisen harjoitusten aikana.

Pariskunta on suunnitellut jo toisen lapsen tekemistä. Serena Williams halusi kuitenkin palata tenniksen pariin. Hän on tenniksen olympiavoittaja ja saavuttanut useita Grand Slam -turnauksia. Hänet tituleerataan usein maailman parhaimpien naisurheilijoiden joukkoon.

Back at it again 😏

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on