Mies teki kakadulle katoamistempun – lintu ällistyi toden teolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt hauska katoamistemppu, jonka moni koiran omistaja on tehnyt lemmikilleen. Tempussa henkilö näyttää koiralleen menevänsä ison lakanan tai jonkin muun kankaan taakse. Samalla kun kangas pudotetaan, henkilö rientää läheisen seinän tai nurkan taakse koiraa piiloon.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään millainen reaktio miehen lemmikkilinnulla oli katoamistemppuun. Mies on toteuttanut katoamistempun olohuoneessa, jossa kakadu on seissyt sohvan päällä. Lintu seuraa mielenkiinnolla kankaan taakse menevää omistajaansa, mutta hämmästyy kun kangas putoaa maahan eikä miestä näykään enää missään.

Kakadu reagoi heti hyvin vahvasti omistajansa katoamiseen. Kakadu näyttää olevan selvästi huolissaan omistajasta, jota se ryhtyy etsimään sohvan takaa. Lopulta mies tulee kuitenkin takaisin huoneeseen ja rauhoittelee lintuaan silittämällä sitä.