Tässä se viimein on! Orange is the New Blackin uuden kauden traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Netflixin huippusuosittu Orange is the New Black saa pian jatkoa kuudennen tuotantokauden jaksoillaan. Vaikka sarjan taso on romahtanut tuoreimmilla kausilla, on uusia jaksoja silti odotettu suurella mielenkiinnolla ympäri maailmaa. Nyt kauden traileri on julkaistu.

Kuudennen tuotantokauden trailerin perusteella monia sarjan keskeisiä hahmoja on siirretty korkeamman turvatason vankilaan Litchfieldin vankilassa tapahtuneen vankilakapinan jälkeen. Kapinan kukistamisen jälkeen vangit jaettiin muihin vankiloihin.

Trailerin perusteella ainakin Red, Gloria, Nicky, Black Cindy, Suzanne, Lorna ja sarjan päätähti Piper siirretään korkeamman turvatason laitokseen. Samalla tuotantotiimi on jo vahvistanut, että Orange is the New Black tulee saamaan myös seitsemännen tuotantokauden.

Orange is the New Blackin kuudes tuotantokausi saa ensi-iltansa 27. heinäkuuta.