Poliisin sakkorysä kuohuttaa Lempäälässä – kamera välähtää jopa vapaalla rullatessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on puhuttu viime aikoina kovasti poliisin automaattisesta nopeusvalvonnasta niin peltipoliisien kuin kamera-autojenkin osalta. Ajoittain tulee ilmi tapauksia, jotka vaikuttavat lähinnä autoilijoiden kiusanteolta.

Parhaillaan Lempäälässä kuohuttaa sakkorysä, jossa autoilijan ei tarvitse edes koskea kaasuun saadakseen kameran välähtämään.

Katepalintiellä sijaitsevan Ehtookodon kohdalla on nimittäin loivassa alamäessä 40 kilometrin nopeusrajoitus, jonka rajoissa pysymykseksi autoilijan tulee huomata painaa jarrua vauhtia hidastaakseen.

Vapaalla rullatessa nopeus nimittäin kiihtyy siten, että poliisin juuri sopivalle paikalle puskiin ajaman kamera-auton kamera välähtää.

Lempääläismies julkaisi paikalta Facebookissa videon, jossa auto näyttää matelevan eteenpäin, mutta silti poliisin nopeuskamera välähtää. Tiedossa ei vielä ole onko välähdyksestä tulossa jonkinlaisia seurauksia, kuten esimerkiksi huomautus sai sakko.

– Kamera-auto sopivan alhaalla puskassa jotta auto kerkiää vapaalla nostaa huomaamatta nopeuden yli sallitun. Mitataan nopeuksia puskassa/mahdollisimman piilossa. Sitten vielä haetaan nollatoleranssia ylinopeuteen! Herätys kansa! Onko tää kaikille OK, mies ihmettelee videonsa yhteydessä.