Ujo koira ei halunnut esiintyä videolla – hulvaton tilanne kadulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ja muut eläimet toimivat usein mainoksissa ja elokuvissa merkittävissä rooleissa. Aina eläimen kanssa työskenteleminen ei kuitenkaan suju mutkattomasti vaan vaatii sekä näyttelijältä että kouluttajaltaan melkoisesti ammattitaitoa ja kärsivällisyyttä.

Nyt YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, joka on tallentunut ohikulkijan kameraan kadulla. Kadulla kuvattiin videota, jossa näyttelijän piti kävelyttää suloista mopsia. Heti kun kuvaaminen alkoi, mopsi kuitenkin jähmettyi paikoilleen eikä suostunutkaan enää kävelemään.

Koira näytti ujostelevan tilannetta eikä lähtenyt seuraamaan kävelyttäjää vaan laittoi naiselle kaikilla voimillaan vastaan. Lopulta näyttelijä joutui kääntymään takaisin koiran luo ja nappaamaan koiran syliinsä aivan kuin se olisi ollut käsikirjoitettu kohtaukseen.