Uskomaton näky autotiellä – vene oli muutettu autoksi!

Autot · Tim Isokivi

Harva odottaisi törmäävänsä autotiellä sujuvasti liikenteen seassa liikkuvaan veneeseen. Juuri näin kuitenkin kävi eräälle Yhdysvaltojen Tennesseessä asuvalle autoilijalle hänen todistettuaan erikoista näkyä.

Youtubessa levinneellä videolla moottorivene kulkee muun liikenteen seassa kiireisellä tiellä. Normaalisti vesikäyttöön suunniteltu menopeli on nimittäin muutettu autoksi lisäämällä siihen renkaat.

Videon kuvaajan mukaan hän säikähti näkyä hieman ensin. Hän nimittäin luuli alkuun kyseessä olevan kuljetuksen myötä irralleen tielle päätynyt vene, joka oli törmäämässä hänen autoonsa. Hiljennettyään vauhtia kuvaajalle kuitenkin paljastui totuus erikoisesta menopelistä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.