Leijona ei katsonut eteensä – kömpelö pulahdus tallentui videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintarhoissa suurimmat ja vaarallisimmat petoeläimet ovat yleensä tarhojen vetonauloja, koska monia kiinnostaa seurata vaarallisia eläimiä turvallisen välimatkan päästä suojalasin takaa. Tällä kerralla eläintarhassa vierailleet ihmiset saivat todistaa hupaisaa tilannetta kun kömpelö leijona putosi veteen.

Leijonat ovat ylväitä kissapetoja, joiden liikkuminen näyttää aina sulavalta ja varmalta. Nyt eläinpuiston vieraat pääsivät todistamaan kuitenkin hupaisaa tilannetta kun hetkiseksi keskittymisensä menettänyt leijona putosi aitauksessaan sijaitsevaan altaaseen.

YouTube-videolla nähdään miten kaksi leijonaa kävelevät altaan reunalla. Edellä kävelevän leijonan keskittyminen herpaantuu kun se katselee ylös päin. Leijona ottaa vahingossa yhden harha-askeleen ja putoaa veteen, minkä vuoksi ihmiset alkavat nauramaan sille. Leijona näyttää aivan siltä kuin se olisi hieman häpeissään uidessaan altaasta takaisin kuivalle maalle.