Borat-tähti tekee paluun – tältä näyttää salaa kuvattu sarja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen koomikko Sacha Baron Cohen tunnetaan parhaiten Ali G, Borat ja Bruno -hahmoistaan. Nyt mies on tekemässä paluun televisioon uuden satiirisen komediasarjan myötä.

Who is America -sarjassa Cohen tulee jälleen haastattelemaan vieraita tunnistamattomaksi naamioituneena. Amerikkalaisuuden ytimeen paneutuva sarja koostuu seitsemästä jaksosta, jotka on kuvattu viimeisen vuoden aikana.

Showtime-kanava on tarjonnut Who is America -sarjasta Youtubessa esimakua teaser-trailerin muodossa. Cohenin Twitter-tilillä julkaistulla videolla hän saa George W. Bushin hallinnon varapresidentin, Dick Cheneyn antamaan nimikirjoituksensa vesikidutukseen tarkoitettuun settiin.

Who is America -sarjaa esitettään Yhdysvalloissa Showtime-kanavalla. Suomessa se tullaan näkemään HBO Nordic -suoratoistopalvelussa 15. heinäkuuta alkaen.