Fortniten hampurilainen löydettiin aavikolta – paljastui osaksi nerokasta kampanjaa

Digi · Terhi Piiroinen

Fortnite-peli on aloittanut kiehtovan markkinointikampanjan ympäri maailmaa. Pelissä julkaistiin viime viikolla raketti, jonka vaikutukset näkyvät nyt tosielämässä. Taistelupelistä tuttuja asioita on löytynyt nyt ympäri maailmaa.

Valokuvaaja Sela Shiloni oli etsimässä sopivaa kuvauspaikkaa, kun hän törmäsi keskellä Kalifornian aavikkoa Fortnite-pelin Durrr Burger -hampurilaiseen. Isokokoinen maskotti löytyi sattumalta, eikä Shiloni tiennyt hampurilaisen tarkoitusta. Hän julkaisi löydöstään kuvia nettiin.

Fortniten pelaajat tiesivät kertoa, että kyseessä on pelin markkinointikampanja. Staran saamien tietojen mukaan Fortniten pelistä tuttuja esineitä on putkahdellut esiin ympäri maailmaa. Kyse on peliyhtiö Epic Gamesin nerokkaasta viraalikampanjasta Fortniten viidettä kautta silmällä pitäen.