Nicole Scherzinger uimarannalla – täydellinen rantavartalo!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger tunnetaan vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään. Nyt nainen on poseerannut rannalla näyttävissä kuvissa, jotka hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa.

Nicole Scherzinger jätti hiljattain tuomarin pestinsä X Factor -ohjelmassa keskittyääkseen omaan uraansa musiikin parissa. 39-vuotias artisti on julkaissut viimeksi musiikkia neljä vuotta sitten, mutta on kuitenkin jatkanut nyt keikkailemista. Valokuvissa nainen makoilee hiekkarannalla Vietnamissa, jossa hän oli myös esiintymässä.

Kaunottaren julkaisemissa kuvissa nähdään virheettömän kaunis hiekkaranta, jonka päälle nainen on asettautunut makaamaan mustassa uimapuvussaan. Kuvien yhteydessä nainen kiittää Vietnamia kauniista matkasta, maan ystävällisyydestä ja kauneudesta.