Saoirse Ronan paljasti suurimman unelmansa – ja toivoo että nimi osattaisiin lausua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Saoirse Ronan on jo nuorena luonut vankan pohjan näyttelijänuralleen. Nuori kaunotar on kriitikoiden ylistämä ja saanut lukuisia elokuva-alan ehdokkuuksia ja palkintoja. Hänet tunnetaan parhaiten elokuvista The Lovely Bones, Brooklyn ja Hanna.

Lapsitähdestä näyttäväksi kaunottareksi varttunut 23-vuotias Saoirse Ronan osallistui nyt Voguen 73 Questions -haastatteluun, jonka tiimoilta hän päästi toimittajan kameran kanssa hänen kotiinsa. Haastattelu tehtiin Saoirsen asunnossa Lontoossa samalla kun nainen pakkasi laukkujaan ollessaan lähdössä Dubliniin.

Kunnianhimoinen nuori nainen paljasti haastattelun aikana muun muassa sen, että hän haluaisi kirjoittaa joskus oman käsikirjoituksen ja ohjata elokuvan. Saoirse joutui myös jälleen puhumaan siitä miten hänen nimensä oikein lausuminen tuottaa jokaiselle hänen tapaamalleen ihmiselle aina vaikeuksia.