Video thaipoikien löytymisestä leviää verkossa: ”Olette olleet luolassa 10 päivää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman mediahuomio kiinnittyi reilun viikon ajan Thaimaahan ja siellä luolaan veden vangiksi jääneeseen jalkapallojoukkueeseen ja heidän valmentajaansa. Pojat olivat lähteneet tutkimaan vaikeakulkuista luolaa, kun sadekuurosta peräisin ollut vesi tukki yllättäen ulospääsyn.

Tällä viikolla kaikki saatiin pelastettua massiivisen operaation myötä.

Suomalainen sukeltaja Mikko Paasi oli yksi sankareista, jotka pelastivat yksitelleen jokaisen pojan ja myös heidän nuoren valmentajansa. Nyt verkossa nähdään koskettava hetki, jolloin jalkapallojoukkue löydettiin luolasta hengissä oltuaan kateissa jo peräti kymmenen päivän ajan.

Videolla kuullaan miten pelastajat selvittävät ovatko kaikki yhä hengissä ja joutuvat kertomaan, että pelastuakseen poikien täytyy sukeltaa.