Kaikkien aikojen Camaro! 32″ jättivanteet kruunaavat tuunauksen

Autot Lifestyle · Terhi Piiroinen

Autofanaatikko Corey Jones on luonut Chevrolet Camarostaan kaikkien aikojen päheimmän ajoneuvon. Futuristinen sporttiauto on muokattu kalliilla maulla kääntämään katseita minne ikinä se meneekään. Auton omistaja omistaa oman kustomoituja ajoneuvoja tekevän yrityksen.

Tässä tapauksessa ei ainakaan voi sanoa, että suutarin lapsella ei ole kenkiä. 36-vuotias tuunaamisen ammattilainen kulkee nimittäin matkansa uudella Camarolla, jonka ominaisuuksiin kuuluu messevän ulkonäön lisäksi laatunahkapenkit, ovissa olevat televisioruudut ja oma Xbox One. Kaikista parhaiten autosta kuitenkin erottuvat sen järisyttävän suuret vanteet.

Vanteilla on kokoa naurettavat 32 tuumaa. Toki ajoneuvon kauniisti hohtava maalipinta hivelee silmiä, ja tietysti kustomoidut valot, joiden väriä voi vaihtaa puhelinsovelluksen avulla. Vuoden 2016 Camaron tuunaaminen nykyiseen muotoonsa on vaatinut pitkäjänteisen työn. Corey Jonesin omistama Crusader Customs on toiminut kymmenen vuotta. Hän ei tiedä paljon Camaron tuunaaminen on tullut maksamaan, koska on tehnyt sen rakkaudesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.