Mies kaupitteli kuusi vuotta vanhaa McDonald’s -ruokaa – ostaisitko?

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Houkuttelisiko vuosia hyllyssä seissyt McDonald’s -hampurilaisketjun ateria? Eräs kanadalaismies yritti taannoin kaupitella sellaista eBay-verkkohuutokaupassa.

Dave Alexander asetti myyntiin kuusi vuotta vanhan McDonald’s -ravintolan hampurilaisen ja ranskalaiset. Ruoka on säilynyt päällisin puolin melko saman näköisenä kuin ostohetkellä, vaikka syödä sitä tuskin kannattaisi.

Alexander asetti aterian lähtöhinnaksi 29 dollaria. Se kohosi lopulta 150 dollariin, kunnes eBay sulki kohteen. Yhtiön mukaan syynä on se, ettei pilaantuneita ruokatuotteita saa myydä sivustolla.

McDonald’s-ruokien on usein väitetty säilyvän homehtumatta niihin lisättyjen kemikaalien ansiosta. Väite on kuitenkin kumottu muun muassa Inquisitr-sivuston toimesta. Ruoan näkyvän homeen puuttuminen selittyy ainesten nopealla kuivumisella.