Perhe hurahti tankotanssiin – olohuoneessakin areena harjoitteluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Notkeutta ja voimaa vaativa tankotanssi on suosittu urheilulaji, ja vaatii fyysistä ponnistelua. Jake Night ja Lindsey Teall ovat työskennelleet aiemmin tankotanssin parissa eroottisesti esiintyen. Nykyisin he käyttävät olohuoneeseensa asennettua tankoa kuntoharjoitteluun – kolmen lapsensa kanssa.

Amerikkalainen St. Louisissa asuva perhe harjoittelee tangolla tanssimista ahkerasti. Perheen vanhemmat haluavat kolmen lapsensa ymmärtävän, että tankotanssi on koko kehon hallintaa vaativa urheilulaji, eikä pelkästään eksoottisten tanssijoiden ansaitsemiskeino.

Tankotanssiin liittyy pikkutuhmaa liikkumista ja kokonaisvaltaista kehonhallintaa, mutta harva pystyy ensikerrasta lähtien roikottamaan itseään tangolla ongelmitta. Jopa voimistelijataustan omanneella jake Nightilla oli aluksi vaikeuksia kannatella itseään tangolla, mutta hänen enemmän asiaan perehtynyt kumppaninsa opasti miestä tankotanssin saloihin.