Koirat löysivät nerokkaan piilon – hautautuvat pehmoleluihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat rakastavat omistajansa kanssa leikkimistä, ja haluavat olla mukana arkistenkin askareiden hoitamisessa. Yleensä leikkeihin kuuluu purulelun vetäminen, noutaminen, juokseminen ja painiminen, mutta osa lemmikeistä rakastaa leikkiä piilosta.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten kaksi siperianhuskya ovat leikkineet piilosta. Videolla nähdään miten ovelassa piilopaikassa koirat ovat maatessaan sängyllä siperianhuskylelujen ympäröiminä. Koirat pysyvät hyvin tyynenä, mutta niiden eloisat silmät on kuitenkin helppo erottaa lelujen keskeltä.

Koirien piilopaikka on todella nerokas, koska koirien päät voisi helposti epähuomiossa jäädä ihmiseltä näkemättä. Todellisuudessa lelut on kuitenkin niin säännöllisesti ja tarkasti aseteltu koirien ympärille, että omistajalla on tainnut itselläänkin olla tekemistä tämän piilopaikan luomisessa.