Crocs julkaisi omat korkokengät – tässä kesän hittikengät!

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Crocs-muovikengät jakavat jyrkästi mielipiteitä. Toiset pitävät niitä helppokäyttöisinä arkikenkinä, toiset puolestaan rikoksena yleistä tyylitajua vastaan.

Nyt Crocsit ovat tekemässä paluuta uusissa muodoissa. Mahdollisesti eniten hämmennystä herättänyt malli on Crocs Cyprus, koroilla varustetut Crocs-kengät. Noin 45 euron hintalapullavarustetut kengät on jo myyty loppuun Crocsin Iso-Britannian verkkokaupasta.

Mikäli korolliset Crocsit tuntuvat liian sovinnaiselta ratkaisulta, lanseerasi yhtiö taannoin yhteistyössä Balenciaga-muotimerkin kanssa myös paksupohjaiset platform-kengät. Yli 700 euron Crocsit ovat niin ikään menneet kuin kuumille kiville.

Vielä syvemmälle Crocs-manian syövereihin sukeltaville on puolestaan suunnattu Crocsin ja Alife-brändin yhteistyönä syntyneet Crocs with Socks -kengät. Niissä on sisäänkudotut valkoiset tennissukat, joten tyylitajuttomuutta korostakseen jalkoihin ei edes tarvitse pukea erikseen sukkia.

 

Crocs
Crocs
Crocs