Salarakas esitteli seksikkään bikinivartalonsa – ruoho oli vihreämpää?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samaan aikaan, kun NBA-tähti Tristan Thompson yrittää keskittyä perhe-elämäänsä muutaman kuukauden ikäisen True Thompsonin ja avovaimo Khloe Kardashianin kanssa, esittelee koripalloilijaan salasuhteen merkeissä yhdistetty Lani Blair kurvikasta vartaloaan sosiaalisessa mediassa.

Lani Blairilla on Instagramissa jo 430.000 seuraajaa. Nyt 28-vuotias kurvitar esittelee bikivartaloaan auliisti Instagramiin julkaistulla videolla. Naisen kerrotaan olevan edelleen yhteydessä Tristan Thompsoniin.

Miehen kerrotaan pyytäneen Lania lopettamaan eroottisen tanssijan työt heidän salasuhteensa paljastumisen jälkeen. Lani on kuitenkin päättänyt jatkaa tanssijana niin kauan, kunnes Tristan virallistaa heidän suhteensa ja jättää nykyisen perheensä.

Lani Blair ei ole ainoa nainen, kenen väitetään viettäneen kiihkeitä hetkiä Tristan Thompsonin kanssa Khloe Kardashianin selän takana.

Myös Stephanie Woods -nimisen naisen on kerrottu harrastaneen seksiä koripalloilijan kanssa. Nainen on julkaissut aiemmin kuvakaappauksia seksiviestittelystä todisteeksi, InTouch uutisoi.

Chillin pool side in my @fashionnova👙

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on