Nelli Matula huippunäyttävissä kesäkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelli Matula on noussut parissa vuodessa suureen suosioon hittikappaleidensa myötä, mutta nuori kaunotar on nähty lisäksi myös muun muassa MTV3-kanavan Tähdet, tähdet -televisiosarjassa. Eilen Nelli julkaisi sosiaalisessa mediassa itsestään upean bikinikuvan.

– Onks tää Suomi vai California?! Muistakaa nesteytys! Tänään syke nousee Ilosaarirockissa klo 19:15 Soundi-lavalla. Huomenna sit Suonenjoen Mansikkakarnevaaleilla klo 19:30, Nelli Matula kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Apuaaa tyypit mä jään tänne. 🇺🇸

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula) on

Tsiigatkaa! Löysin vihdoinkin mestan mun vitseille! #trash 📷: @heikkisalonen

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula) on

Stara tapasi Nellin kaksi vuotta sitten, jolloin hän veikkasi kuluvan vielä pari vuotta ennen kuin hänen kuvillaan myydään lehtiä. Ura onkin edennyt melko tarkasti siten kuin Nelli aikoinaan itse ennusti. Katso haastattelu tästä tai artikkelin alta.