Taapero töhri koko yläkerran mustalla värillä – tätä vanhemmat eivät halua nähdä

Koti & Asuminen Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monelle taaperolle ja pienelle lapselle tulee elämässään vaihe, jolloin he kokevat olevansa suuria taiteilijoita. Tällöin huonekalujen verhoilut, pöytien kannet ja tapetit ovat vaarassa joutua taideteosten kanvaaseiksi.

Nyt videolla nähdään hyvin taiteellinen lähes kolmevuotias Hallé, joka on päättänyt laittaa kotinsa sisustuksen uuteen uskoon. Taapero on jäänyt vanhemmilleen kiinni siitä, että hän on värittänyt äidin mustalla silmänrajauskynällä useampia pintoja.

YouTube-videolla nähdään miten taapero on antanut oman luovuutensa kukkia niin omassa huoneessaan, kylpyhuoneessa kuin talon käytävilläkin. Mustalla värillä on tahrattu kaikki aina seinistä ja lapsen vuodevaatteista hänen omaan ihoonsa saakka.