Ei tylsää seksielämää – näin saat vipinää vällyjen väliin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Aivot ovat ihmisen tärkein seksielin. Seksi on parasta silloin, kun kahden ihmisen välille on kehittynyt syvä yhteys. Aito rakkaus tekee seksielämästä aina satunnaista säätöä paremman. Kumppanusten tulee osata seksistä kommunikoiminen.

Seksielämän parantaminen voi lähteä liikkeelle esimerkiksi omien mielihalujen ja fantasioiden listaamisesta. Pariskunnat voivat kirjata ylös kymmenen seksiin liittyvää toivetta ja sopia, että testaavat kohtia yhteisestä halusta esimerkiksi seuraavan kuukauden aikana, Femail First tietää.

Makuuhuone-elämään saattaa muodostua rutiini, jonka voi rikkoa helposti esimerkiksi vaihtamalla iltaisin harrastetun seksin aamuun. Kaikki seksikerrat eivät välttämättä ole tajunnanräjäyttäviä rakkauden rakettimatkoja, mutta jos osa muotoutuu poikkeuksellisen nautinnolliseksi, voi se jo osaltaan parantaa käsitystä yhteisestä seksielämästä.

Seksivälineiden mukaan ottaminen on yksi helpoimmista tavoista vilkastuttaa eroottista elämää. Ennen seksin alkamista sen aikana ja jälkeen on kuitenkin yhtä tärkeää osoittaa hellyyttä suutelemalla ja hyväilemällä. Klitoriskiihottimien, anustappien ja dildojen lisäksi yöpöydälle on hyvä varata tarpeeksi liukastusainetta.