Koripallotähti narahti huumeista – muuttaa nyt Yhdysvalloista Kiinaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Khloe Kardashianin ex-mies Lamar Odom on toipunut taannoisesta yliannostuksesta. Samaan aikaan, kun Khloe Kardashian on onnistunut perustamaan perheen, on myös Lamar Odom orientoitunut elämässään uusien haasteiden vastaanottamiseen.

Entinen ammattikoripalloilija Lamar Odom on solminut sopimuksen kiinalaisen Ninety Plus Groupin kanssa. Yhtiö toteuttaa muun muassa konsertteja Aasiassa. Lamar Odom on muuttamassa Kiinaan uuden työtehtävänsä perässä, vaikka hänen toimenkuvaansa ei ole tarkennettu julkisuuteen.

Koripalloilija ilmoitti Kiinaan muuttamisesta sosiaalisessa mediassa. Page Six kertoo, että Lamar Odom on myös innoissaan siitä, että koripallo on suuressa suosiossa kiinalaisten keskuudessa. Hän työstää parhaillaan omaelämäkertaa, jossa paljastaa myös asioita seitsemän vuotta kestäneestä avioliitostaan Khloe Kardashianin kanssa.

Happy & Proud to announce that I have signed a global management contract with my new @ninetyplusofficial family and decided to move to Shenzhen, China. This month, I have spend a few weeks in Shenzhen ( China) signing new deals and I feel so overwhelmed and blessed with my new Chinese business partners and management @mr2rchiang @iamzoul It's a huge step for me and I feel so happy to be writing new episodes of my life in another country that's so HUGE in basketball. I am grateful to have you all as my supporting fans through my ups and downs. I have so much love for you all and I will be sharing some exciting stuff about my new journey with you here. Much love and respect ❤️🙏🏾🇨🇳 #china PS- the right answer to my previous post is #hongkong !! 😎

A post shared by Lamar Odom (@lamarodom) on