Miehet elivät kuin raskaana viikon ajan – tulos yllätti jokaisen

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni luulee, että raskausaikana saa mässäillä millä tahansa herkuilla koska silloin nainen syö kahden ihmisen edestä. Todellisuudessa nainen tarvitsee lisäenergiaa sikiötä varten kuitenkin vain noin 300 kilokalorin verran päivässä.

Raskaana olevan naisen tulisi välttää tiettyjä ruoka-aineita ja lisätä tiettyjä asioita lautaselleen. Nyt neljä miestä halusi kokeilla raskaana olevien naisten ruokavaliota, jota he noudattivat kaikkine rajoituksineen ja suosituksineen yhden viikon ajan.

The Try Guys julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa neljä miestä ottivat vastaan haasteen, jossa heidän tuli noudattaa viikon raskausajan ruokavaliota. Miehet saivat nopeasti huomata, että raskaus on kokonainen elämäntapamuutos, joka vaikuttaa todella moniin asioihin arjessa.

Miehet olivat kokeilusta innoissaan halutessaan tietää miltä ruokavaliomuutos naisista tuntuu. Etenkin kahvin rajoittaminen oli monille hankalaa. Ruokarajoitusten muistaminen tuntui miehistä monimutkaiselta etenkin sen vuoksi, että verkossa oli niin paljon erilaista tietoa ja mielipiteitä siitä mitä naiset saisivat tai eivät saisi syödä.