Naisten käytös muuttuu humalassa – tässä viinilasillisen ja -pullollisen ero!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

SketchShe-nimistä YouTube-kanavaa ylläpitävät kaunottaret nousivat muutama vuosi sitten suureen somesuosioon videolla, jossa naiset lauloivat autossa alasti omaa versiotaan Bohemian Rhapsody -kappaleesta. Tällä kerralla kaunottaret ovat näyttäneet videollaan miten alkoholi vaikuttaa moniin naisiin.

Huvittavassa parodiassa nähdään mitä eroa yhden viinilasillisen ja kokonaisen pullollisen juomisella on. Yksi viinilasillinen saa aikaan järkeviä ja syvällisiä keskusteluja, naiset käyttäytyvät hyvin ja pystyvät perustelemaan omia valintojaan rationaalisesti. Kaikki kuitenkin muuttuu kun alkoholia kuluu lisää.

Eri tapahtumien kohdalla nähdään miten naiset käyttäytyisivät samassa tilanteessa mikäli he olisivat jo juoneet yhden lasillisen sijaan pullollisen viiniä. Naiset syövät sotkuisesti, korjaavat meikkiään baarin vessassa hutiloiden ja lähettävät sopimattomia tekstiviestejä.