Ruotsalainen puutarhuri muutti Japaniin – sai heti seksisymbolin maineen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsalainen Jakob Sebastian Björk muutti japaniin ja hankki maan kansalaisuuden. Hän ryhtyi elättämään itseään perinteisenä japanilaisena puutarhurina. Nyt hän kuitenkin kerää suosiota muiden seikkojen avulla.

Japanilaisen mestaripuutarhurin opissa ollut Jakob Sebastian Björk sai opettajaltaan nimeksi Tatsumasa Murasame. Mies erottuu selkeästi japanilaisten keskuudesta vaalealla, lihaksikkaalla ja pitkällä olemuksellaan. Etenkin maan naisväki ihailee puutarhuria auliisti sosiaalisessa mediassa.

Kuntosaliharjoittelun avulla massiiviset lihakset hankkinut puutarhuri on kuin suoraan kotirouvien harlekiinikirjojen hahmon ruumiillistuma. Ei ihme, että japanilaiset ovat likimain menettäneet järkensä komean skandinaavin takia. Björkillä on Instagramissa yli 54.000 seuraajaa.

#Itadakimasu 🥢

A post shared by Tatsumasa Murasame 村雨 辰剛 (@tatsumasa.murasame) on

今日も一日疲れ様です。😸

A post shared by Tatsumasa Murasame 村雨 辰剛 (@tatsumasa.murasame) on