Älä näytä porkkanalta – näin käytät itseruskettavaa oikein

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itseruskettavat voiteet ja suihkurusketukset ovat aitoa auringosta saatavaa rusketusta terveellisempi vaihtoehto. Toisinaan ihon sävy muistuttaa kuitenkin porkkanavedellä pestyä tiikeriä. Muutamalla vinkillä voi saada paremman lopputuloksen.

Itseruskattavan läiskiä voi korjailla hieromalla niihin hellävaraisesti sitruunaa. Sitruunan happo tasoittaa sävyä, mutta sitä ei kannata käyttää kuin pienille alueille, kuten nilkkoihin ja ranteisiin. Kuivaa ihoa vastaan voi taistella öljyn avulla. Lirauta tilkka oliiviöljyä iholle ja anna vaikuttaa 15 minuuttia, Popsugar vinkkaa.

Itseruskettavissa kannattaa suosia laatua, sillä tuotteissa on paljon eroja. Oman sävynsä löytää parhaiten testaamalla. Mikäli haluaa varmistua lopputuloksesta, kannattaa käydä ottamassa suihkurusketus kauneusalan ammattilaisen luona.