Majesteettinen näky! Vitivalkoinen rausku kuin merten elävä kummitus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Väripoikkeavuuksilla varustetut eläimet luokitellaan monissa kulttuureissa pyhiksi niiden erikoisen ulkonäkönsä vuoksi. Albiinoeläimiä tavataan suhteellisen harvoin, mutta ehkäpä juuri niiden ainutlaatuisuuden takia ne kiehtovat kovasti ihmisiä.

Nyt videolle on kuvattu valkoinen rausku, joka häkellyttää upealla ulkonäöllään. Samankaltainen rausku on kuvattu hiljattain Australian Victorian merissä, mutta emme ole varmoja onko kyseessä sama laji. Valkoinen rausku liitelee kauniisti veden halki.

Caters TV:n videolla uiva rausku ui lähellä pohjaa saalista etsien. Youtubeen on myös ladattu Storyfulin video, jolla valkoinen rausku nauttii maittavaa rapuateriaa. Rauskut kuuluvat rustokaloihin, johon kuuluu noin 540 eri lajia. Katso kuva tästä.

Rare Albino Stingray Filmed On Ocean Bed

Check out this incredible footage of a rare albino stingray! 🌊

Publiée par Caters News sur Vendredi 13 juillet 2018