Strutsin muna vastaa 16 kananmunaa – tässä voittajan aamiainen!

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kananmuna eri muodoissa kuuluu useissa maissa perinteisimpiin aamiaisannoksiin. San Diegossa sijaitsevassa Provisional Kitchenissä voi kuitenkin brunssilla tilata jättimäisen strutsin munan ja sen ympärille kasatun aamiaislautasen.

Provisional Kitchen tarjoilee asiakkailleen brunssiaikaan strutsin munaa, joka vastaa yhteensä 16 kananmunaa. Se paistetaan pannulla samaan tapaan kuin kananmuna, mutta oikean kypsyyden saaminen vaatii kuitenkin hieman pidempää noin seitsemän minuutin paistoaikaa.

Ravintola saa strutsin munia pieneltä tilalta, joka toimittaa niitä noin yhden tai kaksi viikossa. Strutsin muna saa kaverikseen lautaselle paahdettuja kasviksia, pekonia, makkaraa ja tuoreen patongin.

Ostrich Egg Is Equal To 16 Chicken Eggs

This ostrich egg is equal to 16 chicken eggs. 🥚

Publiée par INSIDER Presents sur Vendredi 13 juillet 2018