Uskomaton näky – käärme yritti syödä naisen alusvaatteita

Ohhoh! · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä hämmentävällä videolla tavataan käärme, jolla vaikuttaa olevan jonkin sortin alusvaatefetissi. Matelija yllätettiin erään naisen vaatelipastosta.

Thaimaalainen Sakda Lasada saapui eräänä päivänä kotiinsa löytääkseen yllätysvieraan makuuhuoneesta. Kyseessä oli chrysopelea ornata -lajiin kuuluva käärme. Matelija oli parhaillaan syömässä miehen vaimon alusvaatteita.

Lasada veti käärmettä hännästä, jolloin se oksensi vaatekappaleen ulos. UPI-uutissivuston mukaan mies päästi tämän jälkeen matelijan turvallisesti kotinsa ulkopuolelle.

– Uskon käärmeen olleen huonovointinen. Ne eivät normaalisti syö alusvaatteita. Vaatekappaleen sulattaminen olisi ollut vaikeaa, ja matelija olisi voinut joutua ongemiin mikäli en olisi puuttunut tilanteeseen, Lasada kuvaili.