Vegaani kehonrakentaja antoi vinkit ruokaan ja treeniin – hurja muutos huomattiin heti

Fitness Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kehon muokkaaminen vaatii oikeanlaisen treeniohjelman ja ruokavalion. Moni voi ajatella, että kehonrakentajien on välttämätöntä syödä eläinperäisiä tuotteita saadakseen tarpeeksi proteiinia ruoastaan. Tämä ei kuitenkaan ole totta.

Swasti-niminen nainen ja Zach-niminen mies päättivät kokeilla vegaanin kehonrakentajan ruokavaliota ja treeniohjelmaa viikon ajan nähdäkseen millaisia tuloksia he voivat saada aikaan.

He konsultoivat neuvoja ammattimaiselta kehonrakentajalta Nimai Delgadolta, joka on kasvatettu pienestä pitäen kasvissyöjäksi ja siirtynyt itse aikuisiällä vegaaniksi.

Delgado antoi kaksikolle ohjeet viikon ajaksi sekä ruoan että liikunnan suhteen. Ystävykset saivat nopeasti huomata, että he saivat syödä kasviperäisiä ruokia todella suuria määriä saadakseen niistä keholle riittävästi tarvittavia ravintoaineita.

Aluksi Swasti ja Zach huomasiva energiatasoissaan, jaksamisessaan ja suolen toiminnassa valtavan eron.

Aluksi kummankin tuli juosta jatkuvasti vessassa, mutta vatsa kuitenkin rauhoittui nopeasti ja sopeutui uuteen kuitupitoisempaan ruokavalioon. Kokeilun päätteeksi kumpikin päätti syödä jatkossa enemmän kasviksia viikon aikana ja vähentää lihan kulutusta.