Asenne ratkaisee! Raajansa menettäneestä naisesta tuli sometähti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoossa asuva 18-vuotias Hannah Olateju päivittää ahkerasti kuvia Instagramiin. Kuvien pääosassa on hänen kauniiden kasvokuvien lisäksi hänen vartalonsa, josta nainen on tehnyt vaikeuksien kautta oman ylpeydenaiheensa.

Hannah Olatejun raajat jouduttiin amputoimaan aivokalvontulehduksen aiheuttaman kuolion vuoksi. Nainen oli aiemmin epävarma ja äärimmäisen huonolla itsetunnolla varustettu. Hän piiloutui mustien vaatteiden taakse ja vältteli ihmiskontakteja. Yksi ainoa ulkomaanmatka muutti kaiken.

Jamaicalla käymisen jälkeen Hannah ymmärsi, että on paljon enemmän kuin pelkkä varjo itsestään. Hänen itsetuntonsa kohosi ja nainen alkoi ottamaan enemmän sosiaalista mediaa haltuunsa. Nykyisin hän toimii muun muassa meikkausvinkkejä jakavana bloggaajana. Hän rakastaa saamaansa huomiota.