Ruokintalaite oraville – saa Donald Trumpin pään tanssimaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Euroopan vierailuille saapunut Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on henkilö, joka jakaa ihmisten mielipiteitä ja saa aikaan heissä suuria reaktioita. Näistä reaktioista on syntynyt paljon oheistuotteita kun ihmiset ovat tehneet muun muassa mieheltä näyttäviä nukkeja ja anustappeja.

Nyt YouTube-videolla nähdään kekseliäs ruokintalaite, joka muistuttaa Donald Trumpin päätä. Oravalle tarkoitettu ruoka on piilotettu kumisen Donald Trumpin pään sisälle, ja pää on asetettu ylhäältä roikkumaan juuri sellaiselle tasolle, että orava yltää siihen noustessaan takajaloilleen.

Videolla nähdään hauska tilanne, jossa orava on saapunut telineen luo ruokailemaan. Kahdella jalallaan asteleva orava näyttää siltä kuin sillä olisi Donald Trumpin pää, mikä tekee näystä melko huvittavan joka kerta kun ruokintatelineellä käy pieniä vierailijoita.