Suosikki-lehti herää eloon ysärifestareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ysärimusiikkiin keskittyneellä We Love Festivaleilla muistellaan Helsingin Suvilahdessa tänä vuonna takavuosien legendaarista Suosikki-nuortenlehteä, jolle on tapahtumassa omistettu kokonainen lounge vieraineen.

Suosikki Loungessa vierailevat Jusu Lounelan haastateltavina Suosikki-lehden kautta suosioon nousseita artisteja, kuten Neumann, Movetron, Nylon Beat, Raptori ja Hurriganesin rumpali-laulaja Remu Aaltonen. Artistit jakavat haastattelujen jälkeen myös nimmareita.

Lehden taustajoukoista Loungessa vierailevat päätoimittajat Ville Kormilainen ja Elli Mäkilä sekä 20-vuotisen uran Suosikissa tehnyt toimittaja, toimitussihteeri ja -päällikkö Elina Orma. Loungessa muistellaan myös lehden pitkäaikaista päätoimittajaa Jyrki Hämäläistä.

We Love Festivalien lavoilla esiintyvät muun muassa The Baseballs, E-Type, Dr. Alban, Basic Element, 2 Unlimited, Rednex ja Basshunter. Kotimaisista tähdistä viihdyttävät Nylon Beat, Raptori, Movetron, DJ Matti Airaksinen ja DJ Oku Luukkainen feat. Chorale.