Bikinimalli Emily esitteli omat luomuksensa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski on ollut jo muutaman vuoden ajan yksi kuumimmista nimistä etenkin bikini- ja alusvaatemuodin saralla. Nainen on alkanut myös itse suunnittelemaan uimapukuja ja bikineitä, joita hän myy oman Inamorata-nimisen vaatemerkkinsä alla.

27-vuotias Emily Ratajkowski toimii oman vaatemerkkinsä mallina ja poseeraa sen vuoksi usein suunnittelemissaan bikineissä. Nyt nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa hiekkarannalla samalla kun hän nauttii auringosta.

Emily Ratajkowskilla on hänen tuoreimmassa kuvassaan yllä hänen itse suunnittelemansa Inamorata-merkkiset bikinit. Nainen onkin omille bikineilleen melkoinen myyntivaltti, koska mallikaunotar näyttää aina upealta kaikissa eri mallisissa uima-asuissa.

✨home for a day✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on