Honor 10 -älypuhelimet päivittyvät – tulossa uusi GPU Turbo -ominaisuus

Digi · Stara.fi

Äskettäin julkaistulle Honor 10 -älypuhelimelle julkaistaan elokuun alussa kaksi merkittävää päivitystä. Tulossa on grafiikkasuorittimen toimintaa tehostava GPU Turbo -ominaisuus ja kameran kuvanvakainta tarkentavan AIS-päivitys.

GPU Turbo takaa puhelimen sujuvan ja nopean toiminnan erityisesti mobiilipelikäytössä. Päivityksen sisältämä kiihdytysteknologia perustuu Honor 10:n laitteiston ja ohjelmiston yhdistelmään, joka kiihdyttää sekä grafiikan prosessointia että ruudunpäivitysnopeutta jäsentämällä uudelleen perinteisen grafiikan prosessoinnin alemmalla järjestelmätasolla.

Stara oli paikalla Lontoossa, kun Honor 10 julkaistiin. Katso videoraportti tästä alta.

Myös kuvausominaisuudet paranevat AIS-ohjelmistopäivityksen myötä. Automaattinen kuvanvakain vähentää kuvan sumentumista ja kompensoi samalla laitteen liikkeestä ja tärinästä aiheutuvia häiriöitä. Päivityksen jälkeen Honor 10:n tekoälyllä varustettu 24MP+16MP kaksoiskamera tunnistaa 0,2 sekunnissa kameran ihanteellisen asennon 98% tarkkuudella ja säätää sopivan valotuksen ja rajauksen tilanteen mukaan.

– Odotamme innolla GPU Turbon ja AIS:n saapumista mallistomme lippulaivapuhelimelle. Tänä kesänä Honor 10 -käyttäjät saavat sekä lisätehoja mobiilipelaamiseen että mobiilikuvaukseen, toteaa Honorin toimitusjohtaja George Zhao.