Nyt riittää kurveja! Plus-mallikaunotar nautiskeli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Positiivista vartalonkuvaa markkinoiva plus-malli Iskra Lawrence esittelee usein bikinikuviaan esimerkiksi Instagramissa. Kuvissa muhkea takamus ja etumus, pienet selkämakkarat ja tavallinen naisen selluliitilla varustettu iho pääsevät tyylikkäästi oikeuksiinsa.

Nyt Iskra on kuvattu nautiskelemassa vauhdikkaasta rantapäivästä Miami Beachin rannalla, jossa hän ja ystävättärensä muun muassa heittelivät toisiaan merilevällä.

Iskra Lawrence haluaa kannustaa ihmisiä olemaan omana itsenään ilman, että he yrittäisivät sopia johonkin tiettyyn muottiin. Ihmisten tulisi hänen mielestään nauttia omasta olemuksestaan sellaisena kuin ovat.

Iskra itse on kertonut tuntevansa itsensä seksikkääksi. Terve itsevarmuus on varmasti osasyynä maailmanlaajuiseen menestymiseen.

Splash
Splash
Splash
Splash