Claudia Alende bikineissä – onko maineensa veroinen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa kohutusta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa, joten kurvitar on huippusuosittu kaunotar.

Nyt Claudia Alende on kuvattu esittelemässä kurvejaan julkkisten suosiman Malibun rannalla Los Angelesissa. Kurvikas neitokainen kirmasi samalla pitkin rantaa paparazzin ikuistaessa tilanteen.

23-vuotias brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.

Splash
Splash
Splash