Instagram-malli paljasti – tätä hänen seuraajansa eivät näe

Glamour Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen Brooklyn Kelly aloitti uransa mallina kun hänet löydettiin agentin toimesta naisen ollessa 18-vuotias. Hän ei kuitenkaan tee mallin töitä päätyökseen vaan toimii myös sairaanhoitajana mitä moni hänen seuraajansa ei näe.

Vaalean 25-vuotiaan kaunottaren elämä näyttää varmasti muiden silmissä olevan täynnä matkustelua ja luksusta, mutta sen lisäksi Brooklyn Kelly elää myös tavallista työarkea toimiessaan sairaanhoitajana.

Kellylla on hänen Instagram-kanavallaan yli 173.000 seuraajaa, jotka pääsevät kuitenkin näkemään naisen elämästä vain toisen puolen. Harva antaa sosiaalisessa mediassa omasta elämästään koko kuvan vaan julkaisee sen sijaan pieniä otoksia parhaista ja kuvauksellisimmista hetkistä. Myös Brooklyn Kellyn kanava näyttää siltä kuin nainen eläisi pelkästään mallin töillä ja sosiaalisella medialla.

Brooklyn Kelly kertoi Daily Mail -sivuston tekemässä haastattelussa, että sairaanhoitajan ammatti on hänen kutsumuksensa. Hän silti elää kuin malli sosiaalista mediaa ja mallin töitä varten, minkä vuoksi hänen täytyykin syödä terveellisesti ja kuntoilla noin neljä kertaa viikossa.

• I’m slowly learning how to wait without complaining, without crying, without being bitter no matter how frustrating it gets because I believe I’m bound to find answers one day, I’m bound to figure out why I had to wait and why things had to be so hard. I’m slowly learning how to enjoy questions instead of fretting about the answers. I’m slowly learning how to live. I’m slowly learning how to understand life, god, love, heartbreak, rejection, family. I’m slowly finding the missing pieces of the puzzle and I’m slowly building my masterpiece. I’m slowly learning that good things take time. And the things that last won’t come easy and the lessons that shape you are always the hard ones. I’m slowly learning that waiting doesn’t have to be a curse, even though it certainly feels like its most of the time. I’m slowly learning that waiting can be a blessing because it turns you into the best version of yourself so you can be prepared for the best things in life to come find you. I’m slowly learning that waiting may not get you the things you want immediately, but it will get you the things you need for a lifetime •

A post shared by 𝒴💍𝒰𝒩𝒢 𝐵 (@brooklynkellyy) on

🌴🍃Vibing with @supercharge 🏝🌱🌏 #superchargetrip

A post shared by 𝒴💍𝒰𝒩𝒢 𝐵 (@brooklynkellyy) on