Tämä kranaatin näköinen kannabismurskain johti lentoaseman evakuointiin

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Lentoasemalle saapuessa on syytä olla tarkkana, ettei mukana ole mitään mikä saattaisi muisuttaa liikaa aseita tai räjähteitä. Muussa tapauksessa voi käydä samoin kuin taannoin argentiinalaisella lentoasemalla.

Mar del Platassa sijaitseva Astor Piazzollan lentoasema evakuoitiin rakennuksesta löytyneen käsikranaatin vuoksi.

Lähemmässä tarkastelussa viranomaisille kuitenkin selvisi kyseessä olevan vain kranaatin muotoinen grinderi, eli yrittimurskain. Sitä käytetään jauhamaan esimerkiksi kannabista helpommin palavaan muotoon.

Associated Press -uutistoimiston mukaan poliisi epäilee jonkun heittäneen yrttimurskaimen pois noustessaan lentokoneeseen. Välikohtaus johti useiden lentojen lähdön myöhästymiseen. Viranomaiset etsivät parhaillaan murskaimen omistajaa.