Myymälävaras kiinni Vantaalla – hameen alta löytyi KOLME ostoskorillista tavaraa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Myymälävarkaudet ovat Suomessa vakava ongelma, jonka kustannukset nousevat vuodessa jopa 500 miljoonaan euroon. Myymälävarkauksista syntyneen hävikin maksavat muut asiakkaat, joten kyseessä on jokaisen rehellisen suomalaisen ongelma. Nyt Vantaan Tammistossa on jäänyt kiinni poikkeuksellinen tapaus.

Tammiston Teboil julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen, jonka mukaan sen tiloissa on jäänyt kiinni myymälävaras, jonka hameen alta löydettiin valtava määrä varastettua omaisuutta.

– Sattuipa Poliisi onnekkaasti paikalle oikeaan aikaan ja myymälävaras jäi kerrankin kiinni. Poliisit tyhjensivät myymälävarkaan hameen alustan ja mitäpä siellä olikaan, Tammiston Teboil kirjoitti Facebookissa.

Poliisin saavuttua paikalle saalis tyhjennettiin hameen kätköistä. Saalista kertyi peräti kolmen kukkurallisen ostoskorin verran, eli lähes ostoskärryllisen verran. Silmämääräisesti tavaraa oli reilusti yli sadan euron arvosta, ja tuotteista riippuen arvo voi olla jopa lähes 200 euroa. Tämä kaikki siis yhdellä kerralla.