Tästä kuvasta Kourtney Kardashianin poikaystävä suuttui – tylytti naista julkisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien sisarusten vanhin sisko Kourtney alkoi seurustelemaan häntä huomattavasti nuoremman Younes Bendjiman kanssa toivuttuaan erosta Scott Disickiin. Kourtneyn ja mallikomistuksen ruusuiselta näyttänyt suhde on kestänyt jo yli vuoden, mutta nyt nuori mies on alkanut näyttämään merkkejä mustasukkaisuudesta.

39-vuotias Kourtney Kardashian ja 25-vuotias Younes Bendjima ovat heidän suhteensa alusta saakka olleet hyvin tiiviisti yhdessä ja julkaisseet seksikkäitä yhteiskuvia. Bendjima ei kuitenkaan pidä siitä, että hänen tyttöystävänsä julkaisee itsestään sosiaalisessa mediassa paljastelevia kuvia.

Younes Bendjima on ollut omistushaluinen naista kohtaan ja alkanut nyt lähipiirin mukaan myös näyttämään merkkejä mustasukkaisuudesta. Bendjima kirjoitti Kardashianin julkaiseman peppukuvan kommenttikenttään: ”Tämäkö sinun pitää näyttää saadaksesi tykkäyksiä?”. Kardashian on Daily Mail -sivuston mukaan ollut hyvin tuohtunut miehelleen hänen impulsiivisuudestaan ja töykeästä julkisesta kommentoinnista.

don’t be shady, be a lady☀️

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on