Alennusmyynnit kaatoivat Amazon-sivuston – nämä pyöräilyshortsit olivat kuumin tuote

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alennusmyynnit käyvät tällä hetkellä ympäri maailmaa kuumimmillaan kun etenkin vaatekaupat myyvät vanhaa varastoaan pois ennen syksyn uutuuksien saapumista. Amazon Prime Day -alennusmyyntipäivä oli niin suosittu tänä vuonna, että se sai koko sivuston kaatumaan.

Amazon Prime Day keräsi tänä vuonna hurjan määrän asiakkaita ja tuotteita ostettiin yli 287.000 kappaleen verran. Sivuston ylivoimainen hittituote oli Daily Mail -sivuston mukaan Futuro Fashion -merkkiset pyöräilyshortsit, jotka muistuttavat jonkin verran Kanye Westin suunnittelemia Yeezyn pyöräilyshortseja.

Kim Kardashian on tuonut pyöräilyshortsimuodin takaisin pukeutuessaan ahkerasti Yeezyn pyöräilyshortseihin. Yeezyn shortsit maksavat noin 285 euroa, mutta Futuro Fashionin shortsit vain 2,5 euroa. Ei siis ihmekään, että monet ovat halunneet kopioida tunnetun kaunottaren tyylin hieman edullisemmin.

#momofthree

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Always

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Yeezy Life

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

👽

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

My day 1 @lala

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on