Hailey Baldwinin ja Justin Bieberin hääsuunnitelmat etenevät – kaasot jo valittu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Justin Bieber yllätti monet pari viikkoa sitten kosimalla Hailey Baldwinia, jonka kanssa hän palasi hetki sitten yhteen muutaman vuoden tauon jälkeen. Pariskunnan häistä on tulossa pienet ja intiimit, ja hääsuunnitelmat ovat jo täydessä vauhdissa.

Pariskunnan on kerrottu osallistuvan viisi viikkoa kestävälle aviokurssille, jossa käydään läpi muun muassa avioliittoon kuuluvia talousasioita ja läheisyyden merkitystä. Elite Daily -sivuston mukaan tuleva morsian on myös jo valinnut omat morsiusneitonsa häihin.

Hailey Baldwin on antanut kaason kunnian ja vastuun hänen isosiskolleen Alaialle ja serkulleen Irelandille. Hailey itse oli siskonsa häissä kaasona, ja hän on myös aina ollut hyvin läheinen hänen serkkunsa Ireland Baldwinin kanssa. Ireland on Kim Basingerin ja Hailey Baldwinin sedän Alec Baldwinin tytär.

❤️ these signature Aviator style from @boloneyewear

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

🌿

A post shared by Alaia Baldwin Aronow (@alaiabaldwin) on

beat by @makeupbybrookehill 🦄

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on