Jalkapallofanituksen multihuipentuma? Mies tatuoi pelipaidan päälleen

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet urheilufanit käyttävät suosikkijoukkueidensa pelipaitoja, mutta eräs jalkapallon ystävä päätti viedä kannustuksen vielä pidemmälle. Hänen pelipaitaansa ei hevillä riisutakaan pois.

Brasilian Joinvillessä asuva Jose Mauricio dos Anjos tatuoitti itselleen suosikkijoukkueensa paidan. Nykyään hänen päällään on ikuisesti Rio de Janeiron Flamengo-jalkapallojoukkueen punamusta paita.

Mauricio dos Anjos oli haaveillut pelipaitatatuoinnista pitkään, mutta oli aikeissa ottaa pienemmän Flamengo-kannatustatuoinnin. Vice-lehden mukaan tatuoija lupasi kuitenkin tehdä koko pelipaidan pienemmän tatuoinnin hinnalla sen tuoman julkisuuden vuoksi.

Tatuoinnilla on myös varjopuolensa, sillä kilpailevien joukkueiden kannattajat ovat jopa uhanneet repiä miehen ihon irti sen ansiosta. Mauricio dos Anjosiin ja hänen tatuointinsa hämmästyttävään tarinaan tutustutaan Deadspin-sivuston tuoreella videolla.