Paris Hilton tylytti Lindsay Lohania Instagramissa – haukkui valehtelijaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Paris Hilton ja näyttelijä Lindsay Lohan on tunnettu milloin parhaina kaveruksina, milloin verivihollisina. Hiltonin tuoreen somekommentin perusteella välit eivät ole tällä hetkellä erityisen hyvät.

Paris Hiltonille omistettu Instagram-fanitili Paris2000s jakoi taannoin vuodelta 2006 peräisin olevan videon. Siinä Lindsay Lohan väittää Hiltonia kaataneen juomansa hänen päälleen. Lohan kutsuu Hiltonia ensin ystäväksi, sitten haukkuu häntä, ja lopulta kutsuu häntä jälleen ystäväkseen.

The Cut -sivusto huomasi Paris Hiltonin kommentoineen videota. Hän kirjoitti #pathologicalliar, viitaten siis Lohanin olevan patologinen valehtelija.

Lindsay Lohan muutti taannoin Kreikkaan, jossa hän toimii ravintola-alan yrittäjänä. Paris Hilton on puolestaan astelemassa pian vihille näyttelijä Chris Zylkan kanssa.