Tammerfest teki pääareenallaan yleisöennätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella juhlittu 24. Tammerfest teki pääareenallaan yleisöennätyksen. Ratinanniemessä vieraili kolmena päivänä torstaista lauantaihin yhteensä 29.500 festivaalivierasta. Ensimmäistä kertaa festivaalin historiassa perjantai ja lauantai olivat ennakkoon loppuunmyytyjä. Kaikkiaan Tammerfestissä juhli yleisöä 80.000.

– Yleisömäärä ylitti kaikki odotuksemme. Olemme todella otettuja, että kotimainen musiikki ja hyvin tuotetut tapahtumat kiinnostavat yleisöä, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Isomäki pitää Tammerfestin suosion kasvun tekijöinä tapahtuman hyvää saavutettavuutta, ohjelman monipuolisuutta sekä tunnettua ja luotettua brändiä. Seuraavan vuoden tapahtuman suunnittelu on jo aloitettu.

– Festivaali luottaa tulevaisuudessakin kotimaisiin kärkinimiin. Lisäksi se panostaa totuttuun tapaan alueen viihtyvyyteen sekä monipuoliseen ja laadukkaaseen ruoka- ja juomavalikoimaan. Erityistä huomiota kiinnitämme jatkossakin palvelun laatuun ja sujuvuuteen. Pyrimme myös vastaamaan VIP:n kasvavaan kysyntään, kommentoi tapahtuman tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Ratinanniemessä esiintyi tänä vuonna toistakymmentä Suomen suosituinta artistia muun muassa Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Kaija Koo, Apulanta sekä paluukiertueensa Tammerfesteille päättänyt Tiktak. Juuri esiintymisensä päätti viimeistä kertaa Tampereella nähty ysäripopduo Nylon Beat. Lavalle nousevat vielä tänään lauantaina tanskalainen progerock-yhtye Mew sekä uraansa lopetteleva Cheek.